Harry & Meghan: de laatste royal loodjes

Harry & Meghan: de laatste royal loodjes

Fans van de Sussexes pinken voorzichtig de eerste traantjes weg: Harry en Meghan zijn nog drie keer samen te spotten voor ze naar Canada verdwijnen.

Er liggen sowieso nog talloze rode lopers in hun toekomst (voor Meghan al heel snel weer zelfs!), maar vanavond (donderdag) zetten Harry en Meghan stralend en wel de laatste keer als royals hun beste beentje voor bij een prijsuitreiking. Ze waren in regenachtig Londen aanwezig bij de Endeavour Fund Awards, waar de prestaties van gewonde en zieke militairen worden gevierd.

Harry & Meghan: de laatste royal loodjes

Maar hun deelname aan de awardshow luidt eigenlijk iets heel anders in: Harry en Meghans laatste drie gezamenlijke royalklussen voor ze per 1 april definitief hun titels aan de wilgen hangen. Het is voor het eerst dat de twee weer ergens samen te zien zijn sinds hun bezoek aan Canada House. Een dag later werd bekend dat ze hun royalleven wilden verruilen voor een leven in Canada.

Archie bleef in Canada

Vorige week zagen we Harry nog een paar keer actief in Groot-Brittannië, maar bleef Meghan met zoontje Archie in Canada.  Op zaterdag worden de twee nog samen verwacht bij het Mountbatten Festival (Archie blijft in Canada bij Meghans goede vriendin Jessica Mulroney, zo is de verwachting), en op Internationale Vrouwendag gaat Meghan nog solo aan het werk. 

Op maandag 9 maart wordt het koppel samen met andere royals verwacht bij de Commonwealth Service, en dat belooft een heel ding te worden. Misschien wel de laatste keer dat we Harry en William met hun vrouwen zien als kwartet. Al zou de queen Harry op het hart gedrukt hebben dat hij altijd terug mag keren als royal.

Harry & Meghan: de laatste royal loodjes

Zeg nooit nooit...

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in