Harry en Meghan werken mee aan biografie

Harry en Meghan werken mee aan biografie

Er komt in augustus een 'geautoriseerde biografie' aan over Harry en Meghan.

De voormalig Sussexes gaan in zee met de Britse royal reporter Omid Scobie en de Amerikaanse royalwatcher Carolyn Durand. Dat meldt de Daily Mail.

Harry en Meghan zouden allebei een interview hebben gegeven aan het duo voor hun explosieve nieuwe boek Thoroughly Modern Royals: The Real World of Harry and Meghan, dat 11 augustus uitkomt. Het e-book was zelfs al even te pre-orderen: een foutje dat snel werd rechtgezet. Maar dus niet voordat we de releasedatum en titel van het boek konden bewonderen.

Vrienden aan het woord

Wat ze precies onthullen in dat boek is nog onduidelijk, maar als ze qua tactiek een beetje kijken naar Diana, die Andrew Morton jaren geleden stevig hielp met zijn boek Diana: Her True Story, kunnen we vuurwerk verwachten. Diana gaf veel van haar vrienden óók toestemming om met de schrijver te spreken, dus wie weet wie Scobie en Durand allemaal aan de tand voelen.

Eigenlijk doet het er ook maar amper toe, want dat boek wordt natuurlijk een bestseller. Wij houden het in de gaten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in