Handgeschreven brief Diana geveild

Handgeschreven brief Diana geveild

Een handgeschreven brief die prinses Diana iets voor haar dertigste verjaardag verstuurde om modeontwerper Bruce Oldfield te bedanken, heeft op een veiling 2.471 dollar opgeleverd (ruim 2.000 euro).

In de brief, geschreven op papier met het briefhoofd van Kensington Palace en gedateerd 2 juli 1990, bedankte Diana de modeontwerper Bruce Oldfield en zijn zakenpartner Anita Richardson voor een trui die ze haar hadden toegestuurd voor haar 29e verjaardag.

Ze ondertekende de brief met een smiley en een kus. Oldfield verzorgde in de jaren tachtig vaak Diana's kleding.

"Of loop ik achter?"

"Wat heb ik een geweldige trui gekregen, ik ben echt geraakt dat ik eraan word herinnerd dat ik bijna mijn dertiger jaren in ga. Ik wil een medaille als ik het haal alsjeblieft!", schreef Diana aan de modeontwerper. "

Is het van een nieuwe kledinglijn, want ik heb deze nog nooit gezien, of loop ik gewoon ontzettend achter?"

Op de veiling in Boston werden ook drie kerstkaarten verkocht die door Charles en Diana waren verstuurd. Hierop staan intieme familieportretten van het paar met hun zoons prins William en Harry.

Bron en beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.