Avondje uit voor Meghan en Harry

Avondje uit voor Meghan en Harry

Het was natuurlijk niet Meghans eerste rode loper, maar wel haar eerste red carpet-event als bijna-royal. Dus zou ze toch vast in jurk komen? Think again...

Sinds hun verloving een feit is, zien we Meghan overal in Groot-Brittannië opduiken. Ze bracht al bezoekjes aan Nottingham, Londen en Wales, en maakte zelfs haar opwachting bij de vaste kerk van de Windsors met kerst. Maar we zagen haar nog niet tijdens een officieel avondje uit. Tot vanavond dan.

Avondje uit voor Meghan en Harry

Casual chiqueDe beauty meldde zich deze donderdagavond samen met haar verloofde voor de Endeavour Fund Awards in de Britse hoofdstad. Wat zou ze aantrekken, was natuurlijk de vraag. Haar eerste royal-jurk wellicht? Nee. Meghan maakte de laatste weken al duidelijk dat ze goed is in casual chique, en haar outfit voor de prijsuitreiking waar ze vanavond (gewapend met paraplu als een echte Brit) voor mocht opdraven was geen uitzondering. In broekpak van Alexander McQueen, zakelijk maar bovenal bloedmooi. Geen wonder dat Meghans outfits steevast uitverkopen.

Avondje uit voor Meghan en Harry

Harry's goede doelenTijdens de awarduitreiking werden gewonde en zieke dienstdoeners geëerd die in het afgelopen jaar uitblonken op sportief gebied. Dat past goed bij Harry, die natuurlijk zelf de man is achter de Invictus Games – waarbij oud-militairen zich ook sportief inzetten. Hij is ook beschermheer van het Endeavour Fund. En wedden dat ze daar blij waren dat Meghan ook een avondje meekwam?

Avondje uit voor Meghan en Harry