Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5x Máxima op haar Paasbest in het geel

Ter ere van Pasen een duik in de Royal Inloopkast, Editie Geel!

maxima

Met Pasen viert de kleur geel hoogtij. Niet iedereen komt ermee weg om deze kleur te dragen. Vooral de felgele variant kan je flets doen ogen. Zo niet onze Koningin. Zij draagt geel met verve. Speciaal voor Pasen daarom dit overzicht: 5x Máxima in het geel.

1. Máxima in het welbekende pak van de Zara

NL Beeld

Hoewel Máx niet vies is van een prachtig designerpak, laat de koningin door deze outfitkeuze weten dat ook zij de balans opzoekt in haar garderobe. Een pak met paarse kleuren, felroze accenten en prachtige accessoires, dat is waar we Máxima op 8 mei 2019 in konden bewonderen. Ook in 2022 haalde ze het pak van de Zara weer een keer te voorschijn. Een regelrechte hit in the world of fashion.

2. De doop van de Vox Amalia

NL Beeld

In 2018 verscheen Máxima in deze gele look voor de doop van de nieuwe sleephopperzuiger van Van Oord in Rotterdam. De sleephopperzuiger kreeg de naam Vox Amalia en werd dus – obviously – vernoemd naar de oudste dochter van de koningin.

3. 650-jarig bestaan Bartholomeus Gasthuis

NL Beeld

We gaan nog iets verder terug de tijd in. In 2017 bestond het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht maar liefst 650 jaar. Máxima was aanwezig bij de viering in deze geel met beige gecombineerde look.

4. Caribische tour

NL Beeld

Een wat recentere look. Tijdens het koninklijke bezoek aan het Caribisch gebied in 2023 verscheen de koningin meerdere keren in vrolijke outfits, waaronder deze felgekleurde gele jurk van haar favoriete merk Natan.

5. De Claes Iversen-jurk

We sluiten af met deze spectaculaire outfit van Claes Iversen die Máxima in 2018 droeg tijdens het bezoek aan Jordanië. In 2020 verscheen de koningin opnieuw in deze jurk, maar op verzoek is die toen enkele tinten donkerder gemaakt.

Royalty
  • NL Beeld