Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Máxima brengt op laatste werkdag bezoek aan Zevenbergschen Hoek

Een heerlijk dagje voor de hoogheid vol koffie, selfies én bingo. 

Máxima

Koningin Máxima had gisteren haar laatste werkdag en bracht daarop een – zoals het lijkt – relaxt bezoek aan het Brabantse dorp Zevenbergschen Hoek. Ze ging langs bij verschillende locaties en ging in gesprek met de buurtbewoners, die zich zorgen maken om de afnemende voorzieningen en vergrijzing in het dorp. Als kerst op de taart waagde de Hoogheid zich nog aan een potje Bingo.

Hoog bezoek

Donderdag aan het einde van de ochtend arriveerde koningin Máxima in het altijd zonnige Brabant, waar zij door de burgemeester van het dorpje Zevenbergschen Hoek werd ontvangen. Vervolgens bracht de royal aan bezoek aan een streekwinkel, waar ze met lokale ondernemers sprak over de uitdagingen en successen van het runnen van een bedrijf in een klein dorp.

NL Beeld / Patrick van Emst

Na de nodige kopjes koffie – op je laatste werkdag begrijpen wij dat als geen ander – vertrok de koningin naar een woonzorgcentrum, waar ze hartelijk werd ontvangen door de bewoners. Max had het er duidelijk naar haar zin en dat leverde de volgende lieve beelden op:

Bingo!

Vervolgens verplaatste het gezelschap naar het buurthuis, waar bij aankomst natuurlijk de nodige selfies gemaakt moesten worden...

NL Beeld / Patrick van Emst

...eenmaal binnen was het tijd voor een potje bingo. Tot ieders (en zo te zien ook haar eigen) plezier draaide ook Máxima een ronde mee:

NL Beeld / Patrick van Emst

Outfit

Voor de gelegenheid trok de koningin een stijlvolle, wijde palazzobroek uit de kast, welke ze combineerde met een elegante top in dezelfde lichtroze kleur. Maar het item dat gisteren echt de show stal, was de asymmetrische statement ketting die Máxima om haar hals droeg. Van welke hand het pronkstuk komt konden we helaas niet achterhalen, maar een eye catcher is het zeker! Enfin, nu is het eindelijk tijd om te genieten van een heerlijke vakantie in Griekenland voor de hardwerkende royal.

Royalty
  • Blauw Bloed, Libelle
  • NL Beeld