5 Koninklijke beautytips van de Britse royals

Door Martine Schut
5 Koninklijke beautytips van de Britse royals

De royals zien er altijd uit om door een koninklijk ringetje te halen. Uiteraard gaat dat niet vanzelf. Ook zij hebben daar zo hun foefjes voor. 

En deze lifehacks delen we graag met jullie.

1. Rozenbottelolie

Kate Middleton zweert bij het gebruik van rozenbottelolie. In US Weekly verklapte een bron ooit dat ze dagelijks Trilogy's Rosehip Oil gebruikt. Het doet wonderen voor haar huid.

5 Koninklijke beautytips van de Britse royals

2. Gekke bekken trekken

Meghan Markle doet aan gezichtsgymnastiek. Ze laat schoonheidsspecialiste (die heel veel sterren behandelt) Nichola Joss elke maand los op d'r gezicht.

En ja, dat betekent onder meer gekke bekken trekken. "Ik zweer je, hoe onnozel je je ook voelt tijdens de behandeling, het werkt. Ze vormt je gezicht zo’n beetje van binnenuit", verklapte Meghan jaren geleden in een interview.

3. Tandenborstel voor je haar

Maar de vrouw van prins Harry heeft meer tips voor ons. Meghan draagt tegenwoordig d'r haar in een knotje. En die moet er dan natuurlijk wel koninklijk uitzien.

Meghan: "Voor de pluizende plukjes spray ik haarspray op een tandenborstel en strijk ze weg." Altijd een tandenborstel meenemen dus.

4. Doorzichtige lak

Zowel koningin Elizabeth als Kate Middleton lakken de nagels vaak met doorzichtige lak: dat staat verzorgt. Het merk Essie is bij beiden favoriet. Kate droeg Essie's Allure op haar bruiloft en de Queen draagt al sinds de jaren tachtig de kleur Ballet Slippers (zie hieronder).

5 Koninklijke beautytips van de Britse royals

5. Smooth lips 

Zowel Kate als Meghan zorgen voor kissable lips. Beide vrouwen vinden het belangrijk hun lippen niet uit te laten drogen en dus goed te hydrateren. Meghan gebruikt het liefst Fresh Sugar Advanced Therapy Lip Treatment met SPF 15.

5 Koninklijke beautytips van de Britse royals

Bron: Bustle/Elle Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in