Welkom bij de Happy 50 Club Pernille La Lau!

Door Ella Vermeulen
Welkom bij de Happy 50 Club Pernille La Lau!

Nieuwe levensfase, nieuwe liefde.

Happy 50 voor presentatrice Pernille La Lau, die vandaag vijftig jaar geleden geboren werd in Amsterdam.

Ze vierde het gisteren al een beetje ?

Welkom bij de Happy 50 Club Pernille La Lau!

Pernille draait al lang mee in de mediawereld. Op haar twaalfde deed ze haar eerste radio-interview voor Sportpanorama Junior, na haar studie marketingmanagement werd ze bekend als presentatrice van de Postcode Bingo. Ze maakte ook kilometers voor Call TV. 

Sindsdien werkte ze voor zowel de publieke als de commerciële omroep, tegenwoordig maakt ze samen met (nog even herstellende) Loretta Schrijver en Quinty Trustfull deel uit van het Koffietijdteam.

Welkom bij de Happy 50 Club Pernille La Lau!

Pernille heeft twee kinderen uit haar eerste huwelijk. De scheiding was niet wat ze voor ogen had "maar het gaat niet altijd zoals je denkt," zegt ze in Nieuwe Revu. "Als ik vroeger alleenstaande moeders of vaders zag, dan dacht ik: hoe doen ze dat? (...) Eigenlijk was het heel leuk, omdat je je kinderen als je er in je eentje voorstaat op een andere manier leert kennen. Je kunt niet denken: mijn partner neemt het wel van me over, dus je moet zelf veel meer oplossingen verzinnen. Dat is soms lastig, maar geeft ook veel voldoening."

Daarna had ze zeven jaar lang een relatie met een commando van de special forces. Dat is een militaire eenheid die onder meer strijd tegen terrorisme en geheime missies uitvoert. Vanwege zijn beroep moest zij altijd zijn identiteit geheimhouden.

Inmiddels is er een nieuwe liefde in haar leven, die wel gezien mag worden. Ze hebben iets wat ze 'love in progress' noemt. "Het gaat niet om wat die man in huis moet hebben, maar om wat ik zelf uit een relatie wil halen", zegt ze. "Ik vind het belangrijk dat iemand stevig in z’n schoenen staat, dat hij back-up aan mij kan geven. Hij moet staan voor wie hij is en wat hij doet."

We wensen Pernille een fijne verjaardag toe!

Foto's (c) Brunopress, ANP 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in