Tintelfris, stijlvol en boordevol inspiratie: we hebben er zin in!

Nouveau

De nieuwe Nouveau barst bijna uit haar voegen met de trends, tips en adressen  waarmee we van 2023 een jaar vol inspiratie willen maken. Met op de cover powervrouw Antoinette Hertsenberg en als kickstart een fantastische nieuwe columnist: Janny van der Heijden! Hier alvast een sneak preview van een nummer bóórdevol levenslust.

OP DE COVER

Nouveau
© Nouveau

Je kent bestendig kijkcijferkanon Antoinette Hertsenberg van Radar, ze won onlangs de Media Oeuvre Award 2022 en als ze interviewt komt ze altijd graag snel ter zake. In de nieuwe Nouveau komt ze voor de verandering zelf uitgebreid aan het woord en leer je een heel andere kant van haar kennen: 'Een hele avond pret hebben op de dansvloer met vriendinnen? Ja, graag!'

HEALTH

Nouveau
© Nouveau

Jacqueline van Lieshout is het gezicht van Ontwijnen en een ervaringsexpert in alle ups en downs van alcoholvrij leven. Doe je mee aan Dry January, lees dan beslist even haar verhaal en tips!

NIEUWE COLUMNIST

Nouveau
© Nouveau

Janny! En Nhaan! We zijn trots en blij met onze nieuwe columnist, die op haar geheel eigen wijze – met humor en joi de vivre – voortaan elke maand haar levenslessen deelt in Nouveau.

MODE

Nouveau
© Nouveau

Dat het winter is, wil niet zeggen dat je als menselijke slaapzak over straat hoeft te gaan, dát bewijst deze schitterende mode die je toch lekker warm houdt.

BEAUTY

Nouveau
© Nouveau

De looks van jaren negentig – stralende glamour, vrolijke amazones, Big Hair -  zijn weer helemaal hip. Maestro in Mooi Maken Leco van Zadelhoff legt in zijn Beauty Academy uit hoe je de look helemaal van nu maakt, ook als je 'm in de eerste ronde al eens hebt omarmd.

CULTUUR

Nouveau
© Nouveau

Het is bizar dat er nog geen biopic is gemaakt over Kees van Dongen, het 'gastje uit Delfshaven' die in een paar jaar tijd langszij kwam met grootheden als Matisse, Braque en Picasso en uitgroeide tot de gang­maker en inspirator van de Nederlandse avant-garde. Nouveau mocht al even rondlopen op de prachtige nieuwe tentoonstelling die aan Van Dongen is gewijd.

POWERVROUWEN

Nouveau
© Nouveau

Stoppen met werken na je pensioen? Deze vijf vrouwen moeten er niet aan denken en zijn nog alom in trek: "Je omringen met jonge mensen, dat kan ik iedereen aanbevelen."

REIZEN

Nouveau
© Nouveau

Bonjour! Journaliste Mara Grimm houdt van Parijs in het algemeen en een goede brasserie in het bijzonder: 'Deze restaurants hebben uit eten gaan op hoog niveau stukken relaxter gemaakt.' Haar insideradresjes vind je in de nieuwe Nouveau!

LEUKE MAN

Nouveau
© Nouveau

We stuurden onvolprezen mannenfluisteraar Cisca Dresselhuys op schrijver Oek de Jong af en ze kwam thuis met een prachtig portret: 'Goede schrijvers heffen de eenzaamheid van anderen op.'

INTERVIEW

Nouveau
© Nouveau

Chef-kok Nel Schellekens (60) staat bekend als de Hogepriester tegen de Voedselverspilling: 'Ik kook niet meer voor 120 gasten, maar voor 20. Met een verhaal erbij dat uit mijn hart komt. Dat hoop ik nog heel lang te blijven doen. Ik plant een zaadje bij mensen, wil me met ze verbonden voelen. Ik wil ze laten proeven, laten nadenken, laten zien dat het anders kan.'

MIS 'M NIET!

Nouveau
© Nouveau

Dit alles en nog véél meer lees je in de nieuwe Nouveau, die vanaf vandaag bij de abonnees arriveert en vanaf donderdag 5 januari overal te koop is. Wil je altijd als eerste iets kunnen lezen, neem dan een abonnement, nu met 42% korting!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in