Leontine Borsato: 'We blijven allebei op ons eigen plekje wonen'

Leontine Borsato: 'We blijven allebei op ons eigen plekje wonen'

Ze spreekt voor het eerst over de hereniging met Marco.

Na een breuk van ruim een jaar zijn Marco en Leontine Borsato weer bij elkaar. Marco sprak dat vorige week al uit en Leontine heeft het inmiddels bevestigd.

"Marco en ik hebben een jaar van bezinning gehad," zegt ze in Shownieuws. "Afzonderlijk van elkaar hebben we goed voor onszelf gezorgd en nagedacht over alles. Het houden van is eigenlijk nooit echt weggeweest. Het is heel bijzonder en mooi dat we elkaar weer hebben gevonden. Daar ben ik echt dankbaar voor, want dat is niet iedereen gegund.'

Leontine Borsato: 'We blijven allebei op ons eigen plekje wonen'

De twee lopen niet te hard van stapel en daarom wonen Leontine en Marco ook nog steeds gescheiden van elkaar. "Dat we van elkaar houden, hebben we nooit onder stoelen of banken geschoven," zegt Leontine. "Dat is nooit weggeweest. Als de liefde er is, kan het de ene kant opgaan maar ook de andere kant. Liefde kan in allerlei vormen zijn. We doen het rustig aan, we blijven alle twee op ons eigen plekje wonen. We hebben het nu heel fijn en heel gezellig samen. Daar genieten we nu heel erg van."

Dochter Jada stond naast Leontine toen die geïnterviewd werd en is blij dat het weer zo goed gaat tussen haar ouders. "Dat is de droom van ieder kind. Ze doen het lekker rustig aan nu samen. Ze doen ook hun eigen ding. Daar ben ik ook echt trots op. Ze lopen niet te hard van stapel. Het is heel fijn dat ze het samen weer heel gezellig hebben. Daar ben je als kind echt heel erg blij mee."

Jada zegt nooit het gevoel te hebben gehad dat haar ouders uit elkaar waren. "Ze waren op een gezonde manier nog zo close. Dat was heel fijn, ook voor ons als kinderen. Het was een hele moeilijke tijd, maar dat maakte het wel een stuk makkelijker."

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in