Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Patty Brard wil 'samen overlijden' met man Antoine

'Je kwam alleen, maar je gaat niet alleen.'

patty

Patty Brard vertoeft op dit moment samen met haar grote liefde Antoine en hun hondjes op Ibiza. Een tijd geleden hebben ze Nederland verruild voor het zonnige Spaanse eiland. In de nieuwste aflevering van Rooijakkers over de Vloer vertelt Patty over haar leven met Antoine én onthult ze een bijzondere wens die ze samen hebben.

Andere leefstijl

Vroeger bestond Patty Brards leven vooral uit alcohol, glitter en glamour en een komen en gaan van mannen. Inmiddels heeft ze die levensstijl ingeruild voor een hele andere manier van leven. Ze let goed op haar gezondheid en is bezig met spiritualiteit. "Ik wil gewoon alles uit het leven halen. Ik ben nu meer van de verhoudingen en ik kan nu gewoon naar een feestje gaan zonder drank en drugs. Toen ik twintig was kon ik dat echt niet."

In plaats van 'alles doen wat God verboden had', zoals ze dat naar eigen zeggen vroeger deed, is Patty nu meer van een leven met rust en regelmaat. Ze woont met haar man Antoine op Ibiza en daar ziet elke dag er nagenoeg hetzelfde uit. "De hele dag heerlijk koken, beetje tutten met de hondjes en gewoon hier terugtrekken om in Nederland weer te kunnen doorknallen."

Bijzondere wens

Hoewel ze op Ibiza niet in de buurt is van vrienden en familie in Nederland, voelt Patty zich op het Spaanse eiland allesbehalve eenzaam. Dat komt volgens Patty omdat ze altijd met haar grote liefde is. "Ik hang wel heel erg aan Antoine. Ik ben heel erg gesteld op alleen zijn, maar ook heel erg gesteld op samen met Antoine zijn." Het stel kan niet zonder elkaar en heeft dan ook een bijzondere wens. "We hadden het er gisteren nog over dat we samen zouden willen overlijden, dat dit best mooi zou zijn. Dat als er iets helemaal mis zou zijn, dat we dan samen konden zijn."

Oud-politicus Dries van Agt deed onlangs hetzelfde: in februari stierf hij tegelijk met zijn vrouw, hand in hand. "Dat is het allermooiste verhaal wat ik in tijden heb gehoord", zegt Patty daarover. "Het is zo fijn als je zoiets met iemand kunt delen, want het betekent dat je nooit eenzaam bent. Je kwam alleen, maar je gaat niet alleen."

Personality
  • Tips en Weetjes, Shownieuws
  • NL Beeld