Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wauw: grote eer voor Patty Brard

Een aantal jaar geleden had de diva dit niet durven dromen.

Patty Brard

Patty Brard is onlangs verrast met een wel heel bijzondere vraag van haar dochter Priscilla. Ze zal namelijk in september haar huwelijk voltrekken. Wat een eer!

Bijzondere taak

Priscilla heeft haar moeder gevraagd om haar als 'BABS', oftewel buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, in de echt te verbinden. Een bijzonder gegeven, aangezien moeder en dochter lange tijd geen contact hebben gehad. Zo'n drie jaar geleden zagen ze de kans hun relatie te herstellen, waar beide partijen heel blij mee lijken te zijn. En dat wordt nu nogmaals duidelijk!

Ook voor Priscilla haar vader is er een belangrijke rol weggelegd. ''Haar vader geeft haar weg, ik trouw hen als BABS!'', laat Patty aan het ANP weten. ''We zijn allemaal heel erg blij en kunnen niet wachten tot het september is! Hoewel de voorbereidingen natuurlijk ook zo gezellig zijn!''

Huwelijk

De leuke onthulling kwam even nadat Patty in een bericht op Instagram bekend had gemaakt dat haar dochter gaat trouwen. ''Ja, hoor! Nu al het beste nieuws van 't jaar! Zij die nooit wilde trouwen, gaat 't toch doen!'', schreef ze in het bijschrift van een lieve foto van het stel. ''Wat een geluk dat jullie elkaar gevonden hebben! In tijden heb ik je niet meer zo horen lachen, lieve Pris!''

In het bericht liet Patty al doorschemeren 'super vereerd' te zijn met de taak die haar door hen is toebedeeld. Wat speciaal!

Pijnlijke breuk

Over de reden achter de vete wil het moeder-dochter duo weinig loslaten naar de buitenwereld. Patty deelde eerder in een groot interview met Beau Monde: ''Ik weet de reden en ik moet eerlijk zeggen dat die schuld helaas ook voor een deel bij derden ligt. Daar ga ik het alleen niet en public over hebben. We richten ons nu vooral op de toekomst.'' En die ziet er rooskleurig uit!

Celebs
  • RTL Boulevard, Instagram @pattybrard
  • NL Beeld