Renée Zellweger over balans werk en privé

Door Martine Schut
Renée Zellweger over balans werk en privé

Actrice Renée Zellweger is na haar Bridget Jones avontuur weer helemaal terug! Met een Oscar (voor Judy) en een Bafta op zak bewijst Zellweger dat niemand om haar heen kan.

Mooi, maar ook iets wat haar kan benauwen omdat iedereen meteen iets van je wil.

Druk

Het is een beetje hollen of stilstaan, vertelt de actrice in een openhartig gesprek met New York Magazine. De strijd tussen roem en het belang van liefde voor jezelf hebben breekt haar soms nog weleens op. Hollywood is niet altijd een warm bad namelijk. “Ik leef niet meer in die Hollywoodbubbel. Het is mijn job en ik bezoek dat leven af en toe.”

Nadat ze een pauze nam in 2009 en pas zeven jaar later weer echt terugkwam, gaat het beter met de actrice en is ze zoals ze zelf zegt in balans. Iets wat daarvoor helemaal niet goed ging.

Tips

Zellweger: "Ik zorgde niet goed voor mezelf, was helemaal uitgeput en maakte keuzes die niet noodzakelijk gezond waren. Ik zette mezelf onderaan mijn lijst van prioriteiten." Belangrijke tips van de actrice: neem genoeg tijd voor jezelf, zeg vaker nee, zorg voor een fijn thuis en voldoende slaap.

Bron: New York Magazine Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in