Jennifer Lopez (50) zou graag nog een kindje willen

Door Martine Schut
Jennifer Lopez (50) zou graag nog een kindje willen

Jennifer Lopez is dolgelukkig met haar Alex Rodriguez, de man waar ze binnenkort haar jawoord aan zal geven. De zangeres is zo gelukkig dat haar grote wens nog een kindje is.

Zo vertelt ze openhartig in een interview met het Amerikaanse magazine People.

Groot gezin

De zangeres en actrice, die net als de oud-honkballer al twee kinderen heeft, staat open voor een uitbreiding van hun samengestelde gezin. "Ik wil het", zei Jennifer, die een elfjarige tweeling heeft met haar ex-man Marc Anthony, heeft. Jennifer Lopez: "Ik weet niet of het in Gods plan past maar ik zou het wel willen proberen. Ik sta er zo open voor."

Jennifer en Alex hebben een heel druk leven, maar het ouderschap staat absoluut op de eerste plaats. "We proberen de kinderen op te voeden op een manier waarbij ze hun eigen dromen mogen najagen, maar dat ze wel altijd door ons worden begeleid en dat we altijd actief aanwezig zijn in hun levens. Dat is onze prioriteit", aldus Jennifer.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in