Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wat leuk: Gordon heeft kleine filmrol te pakken

De zanger zit zeker niet stil!

gordon filmrol

Een tijdje geleden kondigde Gordon het geweldige nieuws aan dat hij een horecazaak gaat openen én binnenkort weer op de televisie verschijnt met een eigen realityserie. Maar dat is nog niet alles, zo deelde hij recent op zijn Instagram-verhaal. De zanger heeft namelijk een cameo weten te bemachtigen in een speelfilm van regisseur Martin van Waardenberg.

Cameo in Opa Cor

"Cameo in de nieuwste film van Martin van Waardenberg", schrijft Gordon in zijn Instagram-stories, inclusief een grappig kiekje met de regisseur. De film Opa Cor, waarin Gordon eventjes te zien gaat zijn, is het vervolg op de populaire film Ome Cor – waar Van Waardenberg zelf de hoofdrol van Cor mag vertolken. Toch zullen we nog eventjes moeten wachten op het vervolg van Ome Cor, zo weet Story ons te vertellen. "De film moet eind dit jaar verschijnen", aldus het weekblad.

Wat ook nog eventjes op zich laat wachten, is de realityserie van Gordon. Zo duurt het naar verluidt nog een paar maanden totdat de serie op de buis verschijnt. En als we tv-specialist Tina Nijkamp mogen geloven, zal de realityserie pas in oktober op de televisie worden uitgezonden. Wij kunnen in ieder geval nu al niet meer wachten!

Horecazaak

Toch zit Gordon zeker niet stil. Zo kondigde hij in april nog aan dat hij nieuw leven in zijn horecazaak Blushing gaat blazen. De zaak zal op 1 juli dan ook weer opengaan, maar wel met een nieuw concept. "Ik heb destijds met pijn in mijn hart als ondernemer afscheid moeten nemen van mijn eerste zaak", liet Gordon weten. "Zoiets is nooit leuk. Dat mij nu de kans wordt geboden om het dorp wederom te voorzien van goede koffie evenals lekker en gezond eten, zie ik als een prachtig, mooi positief cadeau."

"Ik ben nu toe aan iets kleurrijker en veel groen. Ik kan niet wachten om alle oude bekende gasten weer te mogen ontvangen. (...) Omdat je na tegenslag weer moet opstaan en doorgaan. Omdat je dwars door alle negativiteit heen het positieve moet blijven zien. Omdat je juist moet laten zien dat veerkracht je beste eigenschap is en vooral omdat je moet vertrouwen en houden van jezelf! Zo trots en blij ben ik met dit nieuwe avontuur!"

Personality
  • Story, Nouveau archief
  • NL Beeld