Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Leuk! Gordon komt met gloednieuw tv-programma

'Voor de meest uiteenlopende wensen kun je mij bereiken', aldus de zanger op zijn Instagram.

gordon

Gordon heeft een roerige periode achter de rug, maar zit nu vol goede moed om aan nieuwe avonturen te beginnen. De zanger verschijnt binnenkort weer op televisie!

Nieuw begin

Gordon kwam eerder al met leuk nieuws naar buiten. Hij zal zijn oude horecazaak Blushing in Blaricum namelijk gaan heropenen. De zaak zal op 1 juli weer opengaan, maar wel in een nieuw jasje. "Ik heb destijds met pijn in mijn hart als ondernemer afscheid moeten nemen van mijn eerste zaak", vertelde Gordon. "Zoiets is nooit leuk. Dat mij nu de kans wordt geboden om het dorp wederom te voorzien van goede koffie evenals lekker en gezond eten, zie ik als een prachtig, mooi positief cadeau."

Nieuw programma

Maar er is meer! Gordon komt namelijk met een nieuw programma op de proppen. Hij vertelt het leuke nieuws in een video op zijn Instagram. In zijn nieuwe programma Lieve Gordon, wil hij mensen helpen in verschillende situaties. En daarbij kun je volgens hem aan zo'n beetje alles denken!

Een spectaculair huwelijksaanzoek verzorgen, een aanpassing in je huis regelen, een liedje komen zingen voor iemand waar je van houdt of een simpele ontmoeting: Gordon helpt je in zijn nieuwe format uit de brand. "Voor de meest uiteenlopende wensen kun je mij bereiken!", aldus de zanger. Enne, je kunt je vanaf heden opgeven! Wanneer en op welke zender het nieuwe programma te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Eigen realityshow

Dat Gordon de smaak weer flink te pakken heeft, is een ding wat zeker is. RTL Boulevard spotte Gordon begin april met een microfoontje op en niet veel later bevestigde het management van de zanger de geruchten dat hij zijn eigen realityserie aan het draaien is! Deze zal dit najaar te zien zijn op SBS 6.

Celebs
  • RTL Boulevard, Instagram @gordonheuckerot, Archief
  • NL Beeld