Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Youp van 't Hek laat publiek flink schrikken tijdens voorstelling

Met een black-out verliet hij al na vijf minuten het podium.

Youp van 't Hek

Youp van ’t Hek liet zijn publiek gisteravond bezorgd achter na het vroegtijdig staken van zijn theatervoorstelling in Carré. Hij verliet de bühne na een kortstondig optreden, nadat het naar eigen zeggen 'niet meer ging'.

Flink schrikken

De cabaretier verdween gister na de eerste vijf minuten van de show achter de coulissen nadat hij een black-out zou hebben gehad. Hij legde in eerste instantie de voorstelling stil, maar kwam na een korte pauze terug met een draaiboek om zijn teksten te kunnen herinneren. Toch moest hij daarna alsnog de voorstelling staken. ''Jongens, sorry, het gaat niet meer'', zou hij tegen zijn publiek hebben verkondigd.

Na Youp's vertrek nam een medewerker van het theater de microfoon over en vertelde dat de komiek zich al de hele dag niet zo lekker voelde.

Hartoperatie

Het is al eens eerder gebeurd dat de cabaretier vroegtijdig een voorstelling wegens gezondheidsproblemen moest staken. Zo werd hij in 2015 tweemaal onwel tijdens een optreden. Hij werd achteraf geopereerd aan zijn hart en er werden meerdere bypasses bij hem aangebracht.

Verdere shows

Youp is momenteel bezig met zijn afscheidstournee, De Laatste Ronde!. Zijn allerlaatste voorstelling staat gepland op 25 mei, ook in Theater Carré.

Het management van Youp deed geen verdere mededelingen over het incident of de gezondheid van de komiek. Ook de woordvoerder van Theater Carré deed vanochtend geen uitspraken over wat er de avond ervoor precies is gebeurd. Zoals het nu lijkt, gaat de voorstelling van vanavond dan ook gewoon door.

Celebs
  • LIbelle, RTL Boulevard
  • NL Beeld