Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Laatste Groots-show Guus Meeuwis zit erop: 'Kwam hard binnen'

'Ik ben vooral dankbaar en blij nu', vertelde de zanger na afloop.

Guus Meeuwis

Gisteren vond Guus Meeuwis' zijn allerlaatste Groots met een zachte G-concert plaats in het Philips Stadion in Eindhoven. Het einde van een tijdperk, want de zanger deed in totaal zeventien concertreeksen van Groots. Gisteravond was zijn 72e show in totaal.

Groots met een zachte G

"Het was een heerlijke laatste show, fantastisch. Ik heb echt genoten. We hebben zulke mooie dagen gehad, ik ben vooral dankbaar en blij nu", vertelt Guus na afloop trots tegen Omroep Brabant.

Hij verwacht dat hij bij thuiskomst nog wel een paar traantjes weg zal pinken. "Dat heb je als je je vader en moeder ziet. En dat is ook niet erg, laat ze maar komen. Thuis, als ik straks rustig zit, komen alle emoties wel."

Niet alleen zijn laatste concert was emotioneel. Al tijdens zijn laatste reeks van negen shows moest hij soms vechten tegen zijn emoties. "De shows kwamen dit keer hard binnen. Het was echt een rollercoaster."

Ruimte voor nieuwe dingen

Het is tijd voor andere dingen, dat was de conclusie die Guus Meeuwis rond zijn vijftigste verjaardag trok. "Ik zal eraan moeten wennen als het drukke leven er niet meer is," zo vertelde hij eerder in de Telegraaf.

"Maar ik verheug me ook op de lucht en ruimte die het geeft. Misschien wordt het leven interessanter. Het geeft ruimte voor nieuwe dingen. Ik wil me nog steeds bewijzen, maar ik voel dat het tijd is voor meer ontspanning, om de balans eens anders te leggen. Wat ik nu doe, doe ik al vanaf mijn 23e en is af en toe best jachtig geweest. En dat is allemaal prima. Maar nu moet ik misschien maar eens kijken of ik een andere afslag kan nemen."

Celebs
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld