Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

John Travolta deelt hartverscheurend bericht: 'Er gaat geen dag voorbij dat je niet bij me bent'

John staat op zijn Instagram stil bij het tragische overlijden.

john

Vier jaar geleden heeft John Travolta (70) afscheid moeten nemen van zijn vrouw Kelly Preston (57). In 2009 verloor hij ook al zijn kind Jett op 16-jarige leeftijd. Gisteren stond de Grease-acteur op Instagram stil bij het tragisch overlijden van zijn zoon.

Eerbetoon

Afgelopen zaterdag plaatste John een hartverscheurend bericht op zijn Instagram. Hij deelde een familiefoto van hem en zijn wijlen vrouw Kelly en zoontje Jett. Zijn zoon zou die dag 32 zijn geworden. "Gelukkige verjaardag mijn Jetty - er gaat geen dag voorbij dat je niet bij me bent!", aldus John.

Reacties

De acteur kon meteen op heel veel steun rekenen. "Voor altijd en eeuwig in je hart. En je zult hem en haar weer zien!!!" reageerde actrice Kristin Chenoweth. "Zal hem nooit vergeten. Of Kelly," schreef Rita Wilson, een goede vriendin van de ster.

Jett is in 2009 op 16-jarige leeftijd overleden tijdens een vakantie op de Bahamas. Hij kreeg een 'seizure' in de badkamer en viel daarna op zijn hoofd. Hij leed aan epilepsie en autisme. Ook werd hij al op jonge leeftijd met de ziekte van Kawasaki gediagnostiseerd. Dit is een zeldzame ziekte waarbij de wand van de bloedvaten ontstoken raakt.

Kelly

John stapte in 1991 in het huwelijksbootje met Kelly. Vier jaar geleden is Kelly op 57-jarige leeftijd overleden. De actrice knokte buiten de spotlights tegen borstkanker. De buitenwereld wist niet dat er iets aan de hand was. Maar achter gesloten deuren knokte actrice Kelly twee jaar lang hard tegen borstkanker.

Op zondag 12 juli 2020 verloor ze die strijd. "Onze lieve vrouw en moeder is overleden na een twee jaar lange strijd met borstkanker", lieten John en kinderen Ella (24) en Benjamin (13) roen weten. "Ze koos ervoor om haar gevecht privé te houden en haalde veel steun uit haar familie en vrienden."

Celebs
  • Hello! Magazine
  • NL Beeld / Ad Media