Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

John Travolta zichtbaar ontroerd tijdens ode aan Olivia Newton-John

XX

Olivia Newton John en John Travolta

Tijdens het In Memoriam gedeelte van de Oscars werd duidelijk dat John Travolta nog steeds rouwt om het verlies van Olivia Newton-John, zijn tegenspeelster in de door velen geliefde filmklassieker Grease. Newton-John overleed nog geen jaar geleden, op 8 augustus 2022.

Hopelessly devoted

Niemand minder dan John Travolta mocht dit onderdeel, waarbij bekenden uit de filmindustrie die in het afgelopen jaar zijn overleden worden geëerd, presenteren en stond op dat moment dan ook voor een volle zaal én talloze televisiekijkers van over de hele wereld.

“Stuk voor stuk hebben zij een individuele en onuitwisbare indruk achtergelaten,” aldus Travolta, voor zijn stem brak. “Zij hebben onze harten geraakt, ze hebben ons laten lachen, en werden onze lieve vrienden, aan wie we altijd hopelessly devoted zullen blijven.”

Uiteraard was de laatste zin een referentie aan de hit van Olivia uit Grease, de film waarin ze beiden een hoofdrol vertolkten en nauw samenwerken om het liefdesverhaal van hun karakters tot uiting te brengen. Tijdens het presenteren bracht Travolta meerdere keren zijn hand naar zijn hart terwijl hij probeerde zijn emoties in toom te houden.

 

Brunopress

Your Danny, your John

Ook vorig jaar, na het overlijden van Olivia, kwam John al met een emotioneel statement – toen via Instagram. “Mijn liefste Olivia, je hebt onze levens zoveel beter gemaakt. Jouw impact was ongelofelijk. Ik hou zo veel van je. We zullen je uiteindelijk weer zien en dan zullen we allemaal samen zijn. De jouwe sinds het moment dat ik je zag en voor altijd! Jouw Danny, jouw John,” deelde hij toen. Ook menig filmliefhebber zal Olivia, onze Sandy, niet gauw vergeten.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Celebs
  • Brunopress