Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

David Beckham zet jarige Victoria Beckham in het zonnetje: '50 en fit'

Lief!

beckham

Het is een speciale dag voor Victoria Beckham. De actrice blaast namelijk 50 kaarsjes uit vandaag. Een uitgelezen kans voor manlief David om zijn vrouw even in het zonnetje te zetten.

Speciale leeftijd

Victoria Beckham hoort sinds vandaag bij de club van 50. Dat de onderneemster een speciale leeftijd heeft bereikt, is ook haar man niet ontgaan. De voormalig profvoetballer deelt een video vol nostalgische foto's en filmpjes op zijn Instagram-pagina om zijn vrouw te feliciteren. "Fijne verjaardag voor mijn mooie vrouw", schrijft hij in de caption.

"Nu je aan deze verjaardag begint, moet je terugkijken en trots zijn op wat je hebt bereikt en wat je hebt opgebouwd", vervolgt David zijn bericht. "Posh spice, zakenvrouw en natuurlijk trouwen met een Engelse aanvoerder!" Ook benoemt David dat hij Victoria een goede moeder vindt. "Maar je grootse succes zijn je kinderen. Je begeleidt ze, houdt van ze en leert ze dingen. Ze houden van je, we houden allemaal van je. Maak er een speciale dag van, je verdient het allemaal. 50 en fit!", aldus David.

Nostalgie

In de video zien we Victoria door de jaren heen. Zo krijgen we zelfs een glimp van de voormalig Spice Girl haar babybuik! Ook zien we hun vier kinderen Brooklyn, Cruz, Harper en Romeo in de video voorbijkomen. Laatstgenoemde zoon zet zijn moeder overigens ook nog in het zonnetje. "Happy birthday mum, thank you for everything, hope you have the best day, love you."

Huwelijk

David en Victoria zijn dit jaar alweer 25 jaar getrouwd. Twee jaar geleden vertelde Victoria aan Grazia wat hun geheim voor een goed huwelijk is. “Mensen hadden er zó weinig vertrouwen in!” vertelde ze. “Vanaf het begin al niet. En nu zijn we alweer drieëntwintig jaar verder.” Hun geheim is volgens haar best simpel. “We hebben zó ontzettend veel respect voor elkaar. David is een geweldige vader en echtgenoot, en hij steunt me enorm in mijn werk. We zijn gewoon écht goede partners.”

Celebs
  • Hello! Magazine
  • NL Beeld