Andre van Duin en Janny van der Heijden gaan treinen door Zwitserland!

Door Ella Vermeulen
Andre van Duin Janny van der Heijden Nhaan

'Denkend aan Zwitserland zie ik…'

André van Duin en Janny van der Heijden gaan de grens over. Ontdekte het stel eerder Nederland vanaf het water, nu reizen ze door Zwitserland per trein. Volgens Omroep Max vinden de opnames van Denkend aan Zwitserland binnenkort plaats.

Alpentreintjes

"We gaan een beetje doen wat we met het bootje gedaan hebben en nog steeds doen. We gaan met die treintjes door de Alpen en onderweg maken we van alles mee," zegt Van Duin (75) tegen Paul de Leeuw in zijn podcast De Leeuw lult verder. Janny's hondje Nhaan reist mee. Wanneer het programma te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Denkend aan Zwitserland

Van Duin, die momenteel te zien is in Heel Holland Bakt en met zijn vriendin Janny (68) het succesvolle Denkend aan Holland maakte, is naar eigen zeggen kritisch op 'wat hij aanneemt'. "Ik zeg vaak nee, meer nee dan ja. Ik kijk altijd of het veel werk is, moet ik er ver voor weg, gaat er veel tijd in zitten? Dan haak ik meestal wel snel af."

De komiek is vanaf volgende week te zien in Bij Van Duin op de Achterbank

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in