• Mode

Mooi: Inez & Vinoodh fotograferen Doutzen Kroes

Mooi: Inez & Vinoodh fotograferen Doutzen Kroes

Wat een fantastische Nederlandse samenwerking! Topfotografen Inez & Vinoodh legden Doutzen vast op de gevoelige plaat ter ere van de nieuwe MOAM-collectie. 

MOAM Collective is een platform waarbij vijf jonge designers als collectief werken aan één collectie. Hierbij worden ze gecoacht door iconische namen uit de creatieve industrie, zoals Diane Pernet, Walter Van Beirendonck, Viktor&Rolf, Lanvin’s Lucas Ossendrijver, Frans Ankoné, Claes Iversen en Sara Maino van Vogue Italia.

De sjaal

De sjaal is een terugkerend item van het project, dat jong designtalent koppelt aan de grote namen uit de creatieve industrie. Deze bestaat uit 100% zijde en is met de hand afgewerkt.

De designers ontwikkelden voor de print hun eigen moderne en persoonlijke chimaera’s; een mythisch wezen dat bestaat uit onderdelen van verschillende dieren die samen een prachtig en intrigerend wezen vormen. De chimaera’s op de sjaal staan symbool voor de designers die als collectief samenwerken. 

Mooi: Inez & Vinoodh fotograferen Doutzen Kroes

Doutzen, Inez & Vinoodh

Dit Nederlandse duo fotografeert al járen de groten de groten der aarde. Altijd met een originele en creatieve invalshoek. De vorige collectie was ook al een samenwerking tussen de drie Nederlandse mode-iconen.

De sjaal is verkrijgbaar bij Zalando voor € 79,95.