Een mysterieus duo én Máxima's favoriet, dit zijn de eerste namen van Amsterdam Fashion Week

Een mysterieus duo én Máxima's favoriet, dit zijn de eerste namen van Amsterdam Fashion Week

Designerstukken om de vingers bij af te likken, nieuw talent spotten, én proeven van de nieuwste 'trendsmaken'. Dat zijn de ingrediënten van Amsterdam Fashion Week Studio. De voorpret kan alvast beginnen, want de eerste namen zijn bekendgemaakt.

De Nederlandse designer Ronald van der Kamp mag met zijn show de modeweek openen in het Moco Museum.

Vrijdag 6 september

Amsterdam Fashion Week opent op donderdag 5 september en loopt tot en met 7 september dit jaar. Wat staat er precies op het programma? Een tipje van de sluier: op vrijdag 6 september zijn er shows van Ferry Schiffelers (winnaar Lichting 2018), Ninamounah en Lichting 2019 in de Nieuwe Kerk en een performance van Aron van Groos (winnaar Kunstbende 2018). 

De favoriet van onze koningin

En op zaterdag 7 september zal ook het favoriete van koningin Máxima (zal ze ook aanwezig zijn???) de nieuwste collectie showen in Capital C: NATAN. Ook staat er een pop-up show gepland van een succesvol designer duo. Om wie dat precies gaat, is nog geheim. AFW vindt plaats in het Amsterdamse Museumkwartier.

Bron: Amsterdam Fashion Week Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in