6 memorabele momenten tijdens de Fashionweek

6 memorabele momenten tijdens de Fashionweek

De Fashionweeks staan garant voor veel kunst op de catwalk. Af en toe zitten daar momenten bij die we voorlopig niet meer vergeten. Naomi Campbell's struikelpartij bijvoorbeeld of Madonna bij Jean Paul Gaultier. Dit zijn onze 5 meest memorabele momenten tijdens de Fashionweek.

1. Naomi Campells enkels

We schrijven 1993. Topmodel Naomi Campbell loopt op de catwalk op paalhoge pumps van Vivienne Westwood. Wat volgt is één van de meest bekende struikelpartijen op de catwalk:

2. Rick Owens' modellen

Als je dacht dat je alles al gezien had in 2015... Think again. Rick Owens stuurde zijn modellen de catwalk op in een creatie die hun genitalia volledig blootlegde. Lijkt ons niets voor de Prêt-a-porter collectie.

3. Nog meer naakt

Jean Paul Gaultier kreeg Madonna in 1992 zo gek om mee te lopen als sluitstuk van zijn show. Onder haar colbert droeg déze creatie. Applaus was hun deel en daarnaast natuurlijk ook een plekje in ons overzicht van meest memorabele Fashion Week momenten.

4. Gaultier voor Hermes

In het logo van Hermes zit een paard verwerkt en dus ging Gaultier daarmee aan de haal in zijn voorjaarsshow van 2011. Zes paarden lopen in de achtergrond met de modellen mee tijdens de Grand Finale. Spectaculair!

5. Ook Bella Hadid maakt een uitglijder

Het is de nachtmerrie van elk model, maar Bella herstelde zich super. Op de catwalk van Michael Kors, maakte Bella in 2017 een valpartij. Stijlvol als altijd, lachte ze het weg en liep verder.

6. De Queen naast de Queen

Voor wie was die lege stoel toch naast Anna Wintour tijdens de London Fashion Week begin dit jaar? Op het laatste moment werd het duidelijk: Queen Elizabeth nam plaats en genoot van de show.