Waarom iedereen het heeft over de make-uploze selfie van Catherine Zeta-Jones

Door Kim Veldema
Waarom iedereen het heeft over de make-uploze selfie van Catherine Zeta-Jones

Hollywood-actrices zien er vaak uit om door een ringetje te halen: de duurste designer-outfits aan hun mooie lichaam, en perfect in de maquillage. En dan is zo'n selfie van Catherine Zeta-Jones, die écht geen make-up op heeft, best een verademing.

De 47-jarige Welshe schone doet 'het ondenkbare' voor Hollywood-begrippen: een selfie delen van haar make-uploze gezicht. 

Lees ook: 8 Beautyrituelen waar prinses Diana zich altijd aan hield

Ook maar een mensDe actrice plaatste de foto, waarop ze net wakker is en geen spoortje make-up draagt, afgelopen zaterdag op Instagram. En uiteraard is ze ook nu prachtig. Fans vinden het geweldig dat ze ook haar 'menselijke gezicht' durft te laten zien in tijden waarin het perfecte plaatje zo belangrijk lijkt te zijn.

 

Sleeping in @casazetajones! #SelfieSaturday #CasaZetaJones

Een bericht gedeeld door Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) op

'Zelfverzekerd'Eén van haar volgers schrijft: “Bedankt dat je jezelf au naturelle laat zien, het bewijst hoe zelfverzekerd je bent en dat je buitenkant slechts een schild is." Een ander reageert met: “Knap dat je deze foto deelt, het is zo moeilijk om jezelf te zijn in een wereld die is geobsedeerd door photoshop." Een derde fan: "Ik hou van zelfbewuste vrouwen zonder make-up." Een andere volger schrijft: "Geen make-up? Wow! Mooie huid."

Het roer om?Zeta-Jones, inmiddels zeventien jaar getrouwd met acteur Michael Douglas (72), post vooral foto's waarop ze er perfect gestyled uitziet.  Maar deze enthousiaste reacties (en bijna 23.000 likes) zouden zomaar een ommezwaai kunnen betekenen.