Vandaag is een topdag voor heel veel vrouwen die willen afvallen!

Door Kim Veldema
Vandaag is een topdag voor heel veel vrouwen die willen afvallen!

Afvallen wordt nu wel heel makkelijk. Een afhaalrestaurant waar je alleen maar dieet-proof gerechten kunt kopen? Hoe heerlijk dat we zelf geen calorieën meer hoeven te tellen!  

Want dat hoeft vanaf vandaag echt niet meer. 

PrimeurNewFysic, de afslankketen met meer dan 40 vestigingen in Nederland en België, opent vandaag haar eerste NewFysic Take-away vestiging in Amstelveen. Met de Take-away wil NewFysic bewust en verantwoord eten nog toegankelijker maken.

Lees ook: Goed om te weten, deze 9 beste tips uit alle diëten

'Het ontbreekt vaak aan tijd'Marianne Baars, CEO van NewFysic: “Het openen van een NewFysic Take-away is voor ons een logische stap. Mensen zijn steeds bewuster met hun voeding bezig, toch ontbreekt het vaak aan tijd om zelf iedere dag een gezonde maaltijd te bereiden. Met deze Take-away helpen we niet alleen de mensen die NewFysic volgen verantwoord op weg, maar alle consumenten die verlangen naar een lekkere, gezonde maaltijd.”

Vandaag is een topdag voor heel veel vrouwen die willen afvallen!

Klinkt goed!Bij de Take-away kun je terecht voor eenpersoons vis-, vlees- of vegetarische maaltijden met een culinaire twist. De maaltijden zijn gebaseerd op het NewFysic voedingsplan; ze bevatten veel groenten, geen schadelijke e-nummers of andere toevoegingen en zijn vers bereid. Een greep uit het maaltijden-assortiment: zalmforel met kruidensaus, rundvlees Teriyaki met zilvervliesrijst, kip curry of gegrilde gamba’s. NewFysic verkoopt de maaltijden ook online via haar website.

Het zal ons niet verbazen als deze Take-away een grote hit wordt én meerdere vestigingen krijgt door heel Nederland.

NewFysic Take-away | Amsterdamseweg 522 | Amstelveen

Bron beeld: g-stockstudio