VALENTIJNSDAGETALAGE BIJ DOUGLAS

VALENTIJNSDAGETALAGE BIJ DOUGLAS

Valentijnsdagetalage bij Douglas

valentijnsdagetalage

Douglas verrast haar klanten met Valentijnsdag

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht verrast Parfumerie Douglas haar klanten met een bijzondere beleving. Van 1 t/m 14 februari worden dertien speciaal geselecteerde Douglas stores – waaronder Douglas Amsterdam Kalverstraat – voorzien van een opvallende valentijnsdagetalage, waar de klant wordt uitgenodigd om ‘een hart te stelen’. Op de etalageruit van deze stores worden verschillende harten geplakt, welke de klant instore kan inleveren voor een persoonlijke make-up treatment met Douglas’ eigen Douglas Make Up, een luxe geursample of een huidverzorgingssample op maat. De actie laat zien dat Douglas zich voortdurend richt op een unieke klantbeleving en vernieuwende concepten. Door ook speciale aandacht te schenken aan haar etalages biedt Douglas de klant niet alleen binnen, maar ook buiten de stores een bijzondere beleving.Bij Parfumerie Douglas staat de klant centraal. Het continue streven naar een bijzondere klantbeleving resulteert in onderscheidende concepten, waarvan de valentijnsdagetalage – net als het bijzondere etalageconcept rond Kerst – een goed voorbeeld is. De etalage is verbonden aan het thema ‘Fall in Love with Beauty’, waarmee Douglas haar klanten laat zien hoe mooi de wereld van beauty is.

Steel een hart

Met de boodschap ‘Steel een hart’ nodigt Douglas de voorbijganger uit een hart naar keuze van de etalage af te halen, die hij of zij instore kan inleveren voor een mooi valentijnsdagcadeau. Tegen inlevering van het hart ontvangt de klant – geheel gratis – een make-up treatment met Douglas Make-Up t.w.v. € 25,-, een luxe geursample of een huidverzorgingssample op maat. De Beauty Advisors staan graag voor de hartendief klaar!

#douglasvalentijn

Douglas verbindt de actie aan social media door de klant uit te nodigen een foto te maken met de valentijnsdagetalage en deze – met vermelding van #douglasvalentijn – te plaatsen op Instagram. De tien klanten met de leukste foto maken kans op een luxe beautypakket met een waarde tot € 260.

Lovely Lips

Om de valentijnsdagactie compleet te maken en te zorgen voor een 360 graden beleving rondom de feestdag, organiseert Douglas in alle Douglas Stores de ‘Lovely Lips Contest’. Klanten mogen een zoenafdruk achterlaten op speciaal daarvoor ontwikkelde kaartjes. De vijf klanten die de mooiste zoen achterlaten, worden beloond met 10 prachtige kleuren lipsticks van het eigen merk Douglas Make-Up.

Website

Op www.douglas.nl/valentijn vindt u een overzicht van de stores met deze bijzondere valentijnsdagetalage.