• Beauty

Nieuw: vliesmaskers voor je haar

Nieuw: vliesmaskers voor je haar

Met een badmuts naar bed, opstaan als hertogin Kate.

Vliesmaskers ken je al voor je gezicht, maar heb je nu ook voor je haar. Ze bestaan al even, maar zoals all cool things aan Koreaanse beauty hadden ze even tijd nodig om bekender en betaalbaarder te worden.

Een vliesmasker voor je haar is te vergelijken met een gewoon haarmasker, met het verschil dat het veel intenser is en dat je er makkelijker mee kunt gaan slapen. Het ziet er niet uit, maar het verricht wonderen, alsof je een salonbehandeling achter de rug hebt, 

Nieuw: vliesmaskers voor je haar

Er zijn verschillende modellen, voor bijvoorbeeld alleen een paardenstaart, voor mensen met lang haar en voor wie met kort haar door het leven gaat. Je vindt ze bij onder andere Action en Douglas en online. 

Nieuw: vliesmaskers voor je haar

Het is een soort douchemuts met daarin collageen, keratine, royal jelly-extract, eiwitten en andere verzorgingsproducten voor het haar. Perfect voor droog winterhaar: je masseert het in en laat het een half uur intrekken of gaat er gewoon mee slapen. Dan uitspoelen, je haar kappen zoals je het gewend bent en de rest van de dag veel in de spiegel kijken, want OMG – wat een glans en bounce.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in