Jennifer Aniston deelt haar beautygeheimen

Jennifer Aniston deelt haar beautygeheimen

Jennifer Aniston is onlangs vijftig geworden, een leeftijd die je haar niet zou geven. Om altijd zo fris en fruitig voor de dag te komen, heeft ze zo haar foefjes verklapt ze aan lifestylesite Well+Good.

Dat begint al vroeg in de ochtend.

Plens koud water

"Zodra ik wakker word, gooi ik een plens koud water over mijn gezicht. Ik was mezelf altijd met zeep en water. Daarnaast doe ik een crème op met daarin een factor. Verder drinkt een kop warm water met citroen. En ontbijt altijd met toast, avocado en eieren."

Less is more

Zo ziet het ochtendritueel van de actrice er dus uit. Haar volgende beautygeheim: niet al te veel make-up opdoen. "Je huid moet ook af en toe goed kunnen ademen. Daarom is een dag zonder make-up heel goed. Een ex zei ooit dat ik er beter uitzie zonder make-up. Less is more."

Sporten, sporten en nog eens sporten

Haar derde beautygeheim? Elke dag sporten. "Ik heb heupproblemen en kan geen yoga doen. Daarom doe ik elke dag een half uur cardio en daarna een uur lang een barre work-out. 

Bekende coupe

Verder is ook iedereen altijd benieuwd naar haar geheim voor die mooie lokken. Eigenlijk doet ze niet zoveel geks: elke maand de haarkleur bijwerken en op z'n tijd een masker.

Bron: Well+Good Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in