• Beauty

Ageless make-up tips van Victoria Beckham

Ageless make-up tips van Victoria Beckham

Victoria Beckham vierde afgelopen week in Londen uitbundig feest bij Mark’s Club. De reden: haar kledingmerk bestaat tien jaar. En niet alleen haar outfits, maar ook de looks van Victoria zijn in die tijd veranderd.

De designer en Spice Girl ziet er beter uit dan ooit.

Less is more

Uiteraard heeft ze daar haar zo haar geheimen voor en die delen wij graag met je. Haar belangrijkste tip: less is more. Ze is minder uitbundig in haar make-up. Vergelijk hieronder maar eens twee foto's met elkaar.

Ageless make-up tips van Victoria Beckham
Ageless make-up tips van Victoria Beckham

Minder wenkbrauw

Volgens haar visagiste Wendy Rowe gaf Victoria onlangs een kleine twist aan haar beautyroutine, waardoor ze er ineens jaren jonger uitziet. Zo is de rechte wenkbrauw foetsie. Deze is vervangen voor een ronde boog.

Zachtere tinten oogschaduw

Ook is de smokey eye vervangen door zachtere kleuren. Iets wat een jeugdigere uitstraling geeft. “We gebruiken donker potlood rond haar wimperlijn en laten het ooglid mooi open. Dan komen er verschillende laagjes mascara op haar wimpers voor een super lang en volumineus effect. Ik gebruik ook een beige eyeliner om het oog wat meer te openen", vertelt Wendy.

Gezicht

Verder zweert Victoria bij de producten van Burberry. Ze gebruikt voor haar gezicht altijd de Burberry Fresh Glow Luminous Fluid Base en de Burberry Cashmere Concealer

Ageless make-up tips van Victoria Beckham

Scrubben maar

Verder gebruikt ze een heel goede scrub van Dr. Harold Lancer. “Ik was mijn gezicht onder de douche met de Lancer The Method Polish (€ 98,86). Het goedje is heel korrelig en schuurt goed waardoor mijn gezicht nadien tintelt. Het is de beste scrub die ik tot nu toe vond, aangezien het mijn huid echt stimuleert en het bovenste laagje er af haalt ", zei ze onlangs tegen Into The Gloss

Ageless make-up tips van Victoria Beckham

Bron: Feeling/Into The Gloss Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.