5x heerlijke maskers voor het staartje van de winter

Nog heel even volhouden.

gezichtsmasker winter

Niemand is in de winter op haar meest glowy, maar met een goed masker op z’n tijd kun je een heleboel dofheid en pipsheid goedmaken. Deze vijf toppers zijn onze favorieten voor in de winter.

1 – Clay & Glow Pink Clay Mask, 39,95 euro voor 130 gram

masker Glay & Glow
© Clay & Glow

Leuk Nederlands merk van een leuk Nederlands stel, dat ook nog eens werkt als een trein. Een kleimasker dat hard wordt op je huid maar geen droog of trekkerig gevoel achterlaat en je een beetje glow terug geeft. Voor elke huid, maar werkt helemaal geweldig als je last hebt van onzuiverheden.

2 – Oskia Renaissance Mask, 84,95 euro voor 50 ml

masker Oskia
© Oskia

Dankzij AHA en enzyme krijg je van dit masker een heel nieuw huidje. Ruikt ook nog eens heel erg lekker. O, en over de prijs: je hebt er echt maar een heel klein beetje van nodig, de dikke, olieachtige textuur smeert heerlijk uit.

3 – Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque, 74 euro voor 75 ml

masker Dermalogica
© Dermalogica

Een vitamineboost voor je huid die heerlijk fruitig ruikt en direct tekenen van huidveroudering voorkomt én vermindert. Zachte hydratatie die lang door lijkt te werken en aanvoelt als een dagje zon in een tube.

4 – Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial, 82 euro voor 50 ml

masker Drunk Elephant
© Drunk Elephant

Een minifacial voor thuis die echt direct resultaat geeft. Bij uitstek geschikt voor een doffe winterhuid. Je krijgt er een mini luxe gezichtsolie bij om het helemaal mee af te maken.

5 – Laneige Cica Sleeping Mask, 28,95 euro voor 60 ml

masker Laneige
© Laneige

Al het goede qua beauty lijkt momenteel uit Korea te komen, en dit slaapmasker (van de makers van het beroemde Laneige-lipmasker) is geen uitzondering. ’s Avonds lekker dik opbrengen en ’s ochtends als herboren opstaan. Of toch in elk geval zachter en meer glowy dan ervoor.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in