5 heerlijke lipbalms om de winter mee weg te smeren

De crème de la lipcrème, zeg maar.

lipbalm
© Loveli

De lente ligt op de loer, maar juist in de laatste dagen voor het écht lekker warmer wordt, is de lucht vaak droog. De handcrèmes en lipbalms kunnen dus nog niet de kast in, en die laatste gebruik je waarschijnlijk sowieso het hele jaar door.

Met deze vijf toppers smeer je jezelf heerlijk naar lentesferen.

1 – Loveli (6,50 euro)

Loveli
© Loveli

Een Nederlands merk en een lipbalm zonder paraffine, parabenen en andere chemicaliën. Daar worden we blij van. Niet-verslavend, vegan dankzij bessenwas en kokosolie en met lekkere fruitkleurtjes. Lente in een stick, voor een zacht prijsje.

2 – Chanel Hydra Beauty Nourishing Lip Care (37 euro)

Chanel
© Chanel

Heerlijk voedend, vochtinbrengend maar niet glanzend. Voor gladde, kalme en beschermde lippen. Een traktatie in een potje.

3 – LANEIGE Lip Sleeping Mask (21,40 euro)

LANEIGE
© LANEIGE

Eigenlijk dus een slaapmasker, maar van alle beroemde fans van deze Koreaanse topper (denk Kate Moss) is er niet één die ‘m niet als lipbalm of treatment voor een lipstick gebruikt.

4 – Moisture Surge Pop Triple Lip Balm (24,50 euro)

Clinique
© Clinique

Een viral hitje, deze hydraterende lipbalm. Vooral de kleur Black Honey doet overal op het internet de ronde.

5 – Gisou Beauty Balm (33 euro)

Gisou
© Gisou

Het merk van Neerlands eigen Negin Mirsalehi maakt een hele leuke olie-balm die je niet alleen op je lippen kunt gebruiken. Met 99% natuurlijk ingrediënten en honing uit de bijentuin. Niet plakkerig, snel absorberend, voor zachte en soepele lippen, ellebogen en nog veel meer.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in