Zo wordt de zithoek een classy eyecatcher

Zo wordt de zithoek een classy eyecatcher

Nu het najaar echt is aangebroken, mogen zomerse accessoires in huis plaats maken voor een stijlvolle herfstlook. Combineer deze zes seizoentrends voor een classy en tegelijk comfortabele zithoek. De herfsttrends, mooi op zichzelf, vullen elkaar ook prachtig aan.

1.      Subtiele luxe: ultrazachte en hoogpolige materialen, in lichte kleuren als roomwit en pastel, vormen een mooie basis voor de zithoek. Van hieruit combineer je gemakkelijk verder met warme kleuren en gladdere materialen.

2.      De leren bank: natuurlijk en comfortabel bovendien.  Met leer of lederlook kun je bovendien veel warme kleurkanten op: van mooi legergroen tot fraai cognac. Wordt vast de favoriete eyecatcher in huis.

3.      Blauw? Chic! Mooie, blauwe accessoires slaan de plank nooit mis. Van donker denim tot ultramarijn en vorstelijk nachtblauw. Mooi bij beigetinten en warme najaarskleuren als okergeel, bruin en groen.

4.      Rotan en hout. De houtblokken voor de haard zijn een accessoire op zich. Meer warmte in je interieur? Combineer hout en rotan in de zithoek: mooi in (bijzet)tafels en kasten.

5.     Geef de zithoek glans. Van een champagnekleurige lamp tot een koperen of bronzen bijzettafel.  Ook goud geeft – subtiel gebruikt – glans aan een chic interieur. En: diamonds are a girl’s best friend: leuk in lampvorm of als accessoire.

6)      Grafische wandkast: alle warmte en zachtheid vraagt om een strakke tegenhanger. Met een industrieel vormgegeven kast – mooi in mat zwart of met een houten accent - maak je dit verschil.

Shop in stijlDe zithoek stijlvol in herfstsfeer brengen? Goed nieuws: de website van het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland - vtwonen.nl - is een unieke one stop shop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie. Tot en met 11 oktober shop je hier heel veel woonkameritems met 20% korting. Wees er snel bij, want op = op!

Zo wordt de zithoek een classy eyecatcher