• Lifestyle

Serious Request 2018 van start; dit jaar is het helemaal anders

Serious Request 2018 van start; dit jaar is het helemaal anders

Vanmorgen is Serious Request weer begonnen. Dit jaar niet zoals we gewend zijn, met een glazen huis in een provinciale stad, maar met een wandeling door heel het land.

Het concept waarbij 3 radio-dj's in het glazen huis werden 'opgesloten' en verstoken van vaste voeding tot Kerstmis 24 uur aaneengesloten uit was een terugkerend hoogtepunt op feelgood-gebied.

Dit jaar pakken ze het anders aan en gaan de DJ's in duo's wandelend door het land. Je kan zelfs een stukje met ze meelopen als je het leuk vindt. Uiteindelijk lopen alle teams naar TivoliVredenburg in Utrecht waar een enorme eindshow word georganiseerd.

Ook anders is dat er dit jaar niet één goed doel is gekozen, maar drie. Het Rode Kruis heeft als aandachtspunten voor SR2018:

  • Bescherming tegen natuurgeweld
  • Reanimatie in Nederland
  • Noodhulp bij oorlogen en conflicten

Hier een uitleg en voorproefje van de Lifeline die je natuurlijk via de radio kan volgen op 3FM.

Meer informatie

Volgens NPO 3FM is het na 14 jaar Glazen huis, tijd voor iets nieuws. Wij zijn benieuwd. Veel succes voor de DJ's en wandelaars!

Beeld: Serious Request

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in