• Lifestyle

Door The White Lotus ook zo'n zin in een Siciliaanse holiday?

Sicilië

Hier slaap, eet en sightsee je.

Als je The White Lotus op HBO Max nog niet hebt ontdekt, stellen we voor dat je direct al je avondplannen afzegt en begint. Seizoen één speelde zich af in een luxe resort in Hawaï, het nieuwe seizoen twee op Sicilië. En al na de eerste aflevering zit je gegarandeerd vliegtickets te Googelen.

Daarom bij deze een korte gids voor Sicilië, voor het betere White Lotus-gevoel.

WAAR SLAAP JE

Beide seizoenen van The White Lotus zijn opgenomen bij een Four Seasons, in het geval van Sicilië in het San Domenico Palace in Taormina. Daar kost een kamer je in het laagseizoen een slordige 1000 euro per nacht.

Wordt dat je te gortig? Hotel Continental kost je nog geen 100 euro per nacht en heeft ongeveer hetzelfde uitzicht.

WAAR EET JE

In Italië is er niets belangrijkers en in Taormina kun je druk Michelin'en (bij Otto Geleng bijvoorbeeld)...

...maar ook voor minder kun je echt heerlijk uit eten. Wij tippen Trattoria Tutti Cca in het oude gedeelte van de stad, in een prachtig klein steegje tussen de wijnranken. 

Net als in de serie doe je natuurlijk zéker het Teatro Antico di Taormina aan, ga je op Godfather-tour bij Castello degli Schiavi en ga je shoppen in prachtig Noto, tussen de pallazos en kathedralen.

Molto bene!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in