• Reizen

Berlijn vanaf de bank

Berlijn vanaf de bank

Even rondhangen bij de Brandenburger Tor.

Normaal gesproken zou je misschien even in de trein of het vliegtuig stappen voor een paar dagen Berlijn, nog altijd een fascinerende stad. Dat kan nu even niet, maar maak een choco-kaffee voor jezelf en neem er desgewenst een stukje apfelstrudel bij, want je kunt er ook virtueel rondlopen.

Berlijn vanaf de bank

Zo brengt YouVisit de belangrijkste hoogtepunten in beeld. Door te slepen kun je 360 graden om je heen kijken op de bekendste plekken, van de Bundesdag tot het museumeiland. 

De Gemäldegalerie heeft prachtig werk in huis, dat is gemaakt tussen de 13de en 18de eeuw, van kunstenaars als Albrecht Dürer, Hans Holbein, Jan van Eych, Boticelli, Raphael, Titian, Caravaggio, Peter Paul Reubens, Rembrandt en Vermeer.

Berlijn vanaf de bank

Het museumeiland heeft zijn eigen virtual reality tour...

Berlijn vanaf de bank

...maar voor de liefhebbers zijn musea ook apart te bekijken, zoals een walkabout in het Pergamon, waar je ook zelf kunt bepalen waar je wilt rondlopen met MuseumView

En hier zie je hoe Berlijn er op dit moment uitziet: het is er erg stil op straat...

Foto's (c) iStock, Pixabay

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in