Nouveau Matinee met Invitalis

Nouveau Matinee met Invitalis

Soepel blijven heeft alles te maken met goed kunnen ontspannen. Invitalis steunt je daarbij met een kwaliteitsgamma aan massage- en reiskussens. Het massagekussen bouwt niet alleen stress af, maar bevordert ook de bloedcirculatie.

De Vitaly Med Flexi maakt een stevige roterende beweging geïnspireerd op de Shiatsu massage techniek. Daarnaast verwarmt de infrarood functie de spieren en stimuleert deze de bloedcirculatie.

Nouveau Matinee met Invitalis

De combinatie van druk en wrijving door de massage en de verwarming van het infrarood zorgt ervoor dat spierknopen los worden gemasseerd en de spieren weer soepel aan zullen voelen. 

Een massage is ultiem genieten, vooral als je dit in het comfort van je eigen huis, lekker op de bank, kunt ervaren. Het fijne aan de Vitaly Med Flexi is dat 'ie als mildere (ontspannings)massage gebruikt kan worden, maar ook als stevige sportmassage.

Nouveau Matinee met Invitalis

De kracht kan je zelf aanpassen, heel gemakkelijk met de hendels en je eigen lichaamsgewicht. Beide type massage dragen bij aan een meer ontspannen gevoel, zowel lichamelijk als geestelijk.

www.invitalisbenelux.com