• Luxe leven

Lesje kerstsfeer van Kris Jenner boeken?

Lesje kerstsfeer van Kris Jenner boeken?

De ongekroonde koningin van de kerstversiering legt het even uit.

Je moet er van houden, maar als je een Amerikaans opgetuigd huis wil zijn er geen twee betere mensen om je de fijne kneepjes van het vak te leren dan Kardashian-moeder Kris Jenner en haar vaste designer Jeff Leatham.

Airbnb maakt het mogelijk deze kerst: de aanbieder van accommodaties én leuke ervaringen is zich in dit gekke jaar meer en meer gaan richten op online ervaringen. En ja: daarbij kun je dus óók een onderonsje met Kris boeken.

Ingetogen kent ze niet, maar gezellig is het wél

Lesje kerstsfeer van Kris Jenner boeken?

Kleine catch: de ervaring/sessie met Kris en Jeff is maar door tien gasten bij te wonen, dus je moet wel bij de gelukkigen horen die een plekje weet te scoren. Lukt dat je, dan deelt KJ haar persoonlijke tips en tricks voor het omtoveren van je huis in een feestpaleis. En leer je een echt feestelijke ruimte te creëren.

Jeff is ook niet zo van de subtiliteiten

Lesje kerstsfeer van Kris Jenner boeken?

De ervaring met Kris is vanaf vandaag om 18.00 uur te boeken, en vindt plaats op 15 december om 20.00 uur Nederlandse tijd. Lukt het je niet om een plekje te bemachtigen (we kunnen het ons voorstellen) dan is er gelukkig óók een livestream van de ervaring te vinden op YouTube

Vragen stellen kan dan niet, ongegeneerd binnengluren wél.

Beeld: Airbnb/Carlos Eric Lopez

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in