Een toost van Nouveau cadeau

Een toost van Nouveau cadeau

In Maasbracht kookt Neerlands' enige vrouwelijke sterrenchef Margo Reuten de pannen van het dak. Neem in januari Nouveau 15 (nu in de winkel) mee naar je diner of lunch bij Da Vinci en jij én je gezelschap krijgen een prachtig glas champagne cadeau. Op 2018!

In de vinoteca verzamelde meestergastheer Petro Kools de laatste jaren een paar páreltjes van wijnen. Margo werd de afgelopen jaren onder meer gelauwerd als Gault&Millau Chef van het jaar 2012, Grand Chef Relais & Châteaux 2013 én Woman of the Year Relais & Châteaux 2017. Je wordt hier dus geweldig in de watten gelegd, dat staat vast. Boek meteen een nachtje in een hotelletje in de buurt en maak er een weekendje weg van.

In september bestaat Da Vinci 25 jaar! En dat vieren ze, onder andere door 2018 te beginnen met een toost op het nieuwe jaar.

Een toost van Nouveau cadeau

In Nouveau 15 schreven we al een stukje over de mooie champagneverzameling in de vinoteca:

Een toost van Nouveau cadeau

Champagne cadeau 

Neem in januari déze Nouveau (tot en met 10 januari in de winkel!) mee naar het Da Vinci Maasbracht en je krijgt een glas Moët & Chandon Vintage 2008 Rosé cadeau van Petro en Margo! En jij niet alleen, ook je gezelschap wordt getrakteerd op deze fijne bubbels.

Een toost van Nouveau cadeau

Beeld Champagne: Chapeau Magazine