5 tips om u voor te bereiden op design en modetrends

5 tips om u voor te bereiden op design en modetrends

In de herfst gebeurt er altijd heel veel in modeland.

modetrends

De inspiratie van de catwalks worden gedeeld en wereldwijd komen er nieuwe collecties uit. Naast de modewereld zijn er ook veel mooie interieurtrends. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Dutch Design Week in Eindhoven, eind oktober. Hoe kunt u zich het beste klaarstomen voor het nieuwe design seizoen? Hierbij geven wij u een aantal tips:

1. Laat u inspireren. Koop bijvoorbeeld aan aantal tijdschriften (ons jubileumnummer ligt donderdag in de schappen) en struin het internet af. Gebruik bijvoorbeeld het social media platform Pinterest om een snel overzicht te krijgen wat u mooi vind én in de tijd van het jaar is.

2. Geef uw huis een make-over door een flinke najaar schoonmaak. Houd uw inspiratiebeelden erbij en kijk welke accessoires en opbergtips uw huis gemakkelijk en snel sfeervol en winterproof maken. Denk aan herfstkleuren, warme materialen, kussens, mooie bloemen of wanddecoratie.

3. Na uw huis kunt u zich nu focussen op een kleiner gebied: de kledingkast. De winterjas kan weer tevoorschijn komen en bekijk uw complete garderobe. Wat doet u écht nog een keer aan, en welke items kunnen weg? Mist u nog iets specifieks? Dan kunt u het beste nu shoppen, omdat alleen deze maand nog veel webshops een final sale hebben, waarmee er tot 60% voordeel gepakt kan worden op uw bestelling.

4. Na de heerlijke vakanties, barbecues en ijsjes is het ook weer fijn om in beweging te komen deze herfst. U kunt de focus voor het sporten weer oppakken. En wat is een betere motivatie dan een nieuwe sportgarderobe?

5. Nog een leuke tip is de Kortingscode.nl Pop-Up store die plaatsvindt in hartje Amsterdam. Van 22 tot en met 25 september ontvangt u vier dagen lang zowel online als offline exclusieve korting op heel veel bekende merken als Zalando, TOMS, Under Armour en nog veel meer.