LEZERSAANBIEDING: HERMITAGE & HIGH TEA

LEZERSAANBIEDING: HERMITAGE & HIGH TEA

In samenwerking met museum de Hermitage Amsterdam en restaurant Neva organiseert Nouveau een exclusieve lezersmiddag. Op vrijdag 30 januari 2015 kunt u genieten van de betoverende grandeur van expositie Dining with the Tsars en een heerlijke High Tea.

Dining with the Tsars

Alsof u bij de tsaar en tsarina zelf aanzit voor het banket... Zo vorstelijk is de sfeer op Dining with the Tsars. Breekbare schoonheid uit de Hermitage, de fraaie lustrumtentoonstelling in museum de Hermitage in Amsterdam. Op vrijdag 30 januari 2015 waant u zich er op bezoek aan het Russische hof. Dining with the Tsars vertelt het verhaal van de exorbitante achttiende-eeuwse bal- en banketcultuur, die onder Catharina de Grote tot een hoogtepunt kwam. Per banket werden honderden gerechten bereid voor duizenden balbezoekers. Naast de schitterende serviezen uit St. Petersburg, waaronder veel unieke stukken, kunt u rijk gedetailleerd zilverwerk en fraaie kandelaars van dichtbij bekijken.

Lezersaanbieding:Speciaal voor Nouveau-lezeressen geeft een expert, voorafgaand aan het bezoek, een lezing over de tentoonstelling. De dag wordt afgesloten met een heerlijke high tea in restaurant Neva, gevestigd in de Hermitage.

Zo bent u erbij:Wilt u erbij zijn op 30 januari? Bestel dan snel kaarten voor dit exclusieve arrangement, want het aantal plaatsen is beperkt. De kosten bedragen € 59,- per persoon, houders van een Museumkaart betalen € 49,-. U kunt hier kaarten bestellen. Klik op “Speciale uitgaven”, halverwege de webpagina. Daar kunt u uw toegangsbewijs reserveren en betalen. Let op: als u een Museumkaart hebt, breng die dan mee op 30 januari. Er zal om gevraagd worden.

hermitage
Dining with the Tsars

Programma:* Ontvangst 12.30 uur. U wordt ontvangen in de Poesjkinzaal met koffie of thee.

* Start lezing 13.00 uur. Door Birgit Boelens, conservator Tentoonstellingen Hermitage.

* Bezoek museum 14.00 uur. Met behulp van een audiotour kunt u op eigen gelegenheid de tentoonstelling bezoeken.

* High tea 15.00 uur. In restaurant Neva kunt u vanaf 15.00 uur genieten van een heerlijke high tea met o.m.: een fijne selectie van zoetigheden, sandwiches, scones, fruitsalade en een warm gerechtje. Daarbij worden diverse soorten thee geserveerd.