• Hotspots

Sergio Herman komt bij je thuis deze lockdown

Sergio Herman komt bij je thuis deze lockdown

Wat Ellemieke kan, kunnen wij ook!

Lekker hoor, een topkok in huis. Gelukkig is Ellemieke Vermolen meer dan bereid om haar Sergio te delen. De chef komt nu met een speciaal lockdownmenu voor thuis waar je echt dolgelukkig van zal worden.

Herman stelt elke week een exclusieve dinerbox samen met een driegangenmenu en hapjes die normaal uit de keuken van AIRrepublic in Cadzand-Bad zouden komen. En je hoeft er niet speciaal voor naar Zeeland ook nog: de box is op te halen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen, Knokke en Roeselare.

Het menu wisselt, maar om een inkijkje te geven in het menu van deze week: hapjes met bloemkool cremeux, Noordzeegarnalen en een aioli van groene kruiden. Een soep van strandkrabben. Paling in het groen, Tarbot, brandade, Zeeuwse schelpjes, gegrilde groente, tomatenboter. En lemon shortcake na.

Een beetje Zeeland aan eigen eettafel, kortom.

Je bestelt een box voor 75 euro per persoon, en bestellen kan tot en met donderdag om 12.00 uur. De box is alleen op zaterdagen af te halen, maar dit diner vraagt natuurlijk ook om een serieuze avond.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in