Deze überluxe Antwerpse hotspot houdt een gemaskerd bal voor Valentijn!

Vijfsterrenromantiek!

gemaskerd bal

Hou je van luxe hotels, gala’s, goede champagne en de liefde? Dan moet je op zaterdag 11 februari in Antwerpen zijn. Daar houdt het luxe vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary Antwerp voor het eerst een enorm gemaskerd bal.

Het hotel is nog heerlijk nieuw en is een bestemming op zich, al is het alleen maar voor de eigen Michelin-restaurants (ja, meerdere) en de prachtige ligging hartje stad. Maar een high end gemaskerd bal maakt het natuurlijk helemaal af.

gemaskerd bal Botanic Antwerp

Het Valentijnsbal begint in de 15e eeuwse kapel van het hotel met een aperitief, cocktails en amuses. In de balzaal wordt een romantisch viergangenmenu geserveerd met geweldige wijnen en live entertainment. Dit allemaal al achter een masker, en in black tie.

De maskers worden als je dat wil voor je geleverd door het hotel zelf, de setting is Venetiaans en de komt om in de champagne en rozen.

gemaskerd bal Botanic Antwerp

Echt iets voor de ultieme romanticus die wel houdt van een beetje luxe.

Wil je erbij zijn, dan reserveer je zo snel mogelijk je plekje (en je kamer), want het aantal plaatsen is uiteraard beperkt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in