3 x Valentijn: vier de liefde met een romantisch uitje

Conservatorium Hotel

Wie ga jij verrassen met Valentijn?

Wie gelukkig is in de liefde, heeft alle reden dat te vieren. Dat kan natuurlijk het hele jaar door, maar rond Valentijn zijn er vaak dreamy arrangementen die speciaal geschikt zijn voor romantici. Wil je je grote liefde verrassen, dan hebben we tips!

Luxe liefde

Het Conservatorium Hotel is een wel heel fijne plek om dit jaar op Valentijnsdag de liefde te vieren. Op 14 februari biedt het hotel namelijk vier pakketten aan waarop geliefden zichzelf een avond kunnen trakteren.

Conservatorium Hotel
© Conservatorium Hotel

Zo zijn er twee speciale kamerarrangementen om van te genieten, een Akasha arrangement om helemaal te ontspannen en een heerlijk Valentijns-Taiko Cuisine diner. Kijk voor alle informatie over de verschillende pakketten op Conservatorium Hotel.

Ontspannen liefde

Thermae 2000
© Thermae 2000

Thermae 2000 biedt een Valentijn Hotel Special met een overnachting in het viersterren wellnesshotel inclusief een luxe 3-gangen diner, uitgebreid ontbijt en twee dagen lang genieten van uitgebreide spa- en wellness faciliteiten. Er zijn ook nog andere arrangementen, je vindt ze op Thermae 2000.

Liefde met uitzicht

Hotel New York
© Hotel New York

Zin in een romantisch nachtje weg in Rotterdam met Valentijn? Vier de liefde in Hotel New York: fijne kamer met uitzicht, uitgebreid ontbijt op bed en een late check-out voor als je lekker lang wilt sudderen. Wil je het helemaal af maken, dan boek je er een lekker diner bij. Check voor de mogelijkheden Hotel New York.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in