• Hotspots

3 x goed toeven in Den Haag

3 x goed toeven in Den Haag

Van een fonkelnieuw hotel tot een fijne bistropub.

Of je nou een leuk uitstapje zoekt voor de herfstvakantie, of er later dit jaar even helemaal tussenuit wilt. In Den Haag moet je zijn dit najaar. Voor een paar hele fijne nieuwe hotspots. Hier eet, slaap en borrel je, en gaat je modehart sneller kloppen.

Hotel – The Collector

Dit fonkelnieuwe designhotel combineert een goede lunch met fijne, kunstzinnig ingestoken kamers en een toplocatie op de Haagse Bluf. Het pas geopende The Collector is een waar architectonisch hoogstandje achter de oude gevels van de binnenstad. Een inspirerend plekje met 57 kamers vanaf 95 euro per nacht. Van de mensen achter de Amsterdamse toppers Mr. Jordaan, Linden Hotel en Hotel Luxer. Nu te boeken.

3 x goed toeven in Den Haag

Restaurant – Café Annabel

Een fijne bistropub mét een echt goede cocktailbar. Voor Café Annabel wil je zeker weten naar Den Haag. Of je nou komt voor een oestertje met een fijn glas wijn, een Sunday brunch met een zelfgemaakte soda of een diner van Franse klassiekers met Aziatische invloeden en een cocktail uitgevonden door eigenaar/meesterbartender Erikson Almeida Lima. Boek hier alvast je tafeltje.

3 x goed toeven in Den Haag

Kunst en mode – Kunstmuseum Den Haag

Als je dan toch in Den Haag bent, tippen wij je graag de modetentoonstelling Global Wardrobe. Met onder andere een sari van Máxima, speciaal door Majesteit uitgeleend voor de gelegenheid. Wij mochten al een kijkje nemen en geloof ons: dat wil je niet missen. Tickets boek je hier.

3 x goed toeven in Den Haag

Beeld: The Collector, Brunopress, Café Annabel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in