Een volle haardos in slechts drie minuten!

Een volle haardos in slechts drie minuten!

Dromen we er allemaal niet van om elke ochtend op te staan met een volle haardos net als Mariah Carey en de frisse teint van Halle Berry. Helaas is de werkelijkheid vaak anders: niet iedereen is gezegend met veel haar. Gelukkig is er iets aan te doen. En nee, daar komt geen kapper bij aan te pas.

Met onderstaande trucs kunnen we ons haar meer en vooral vol leven in blazen. Het linkt misschien gek, maar gooi die mousse en volumesprays maar even van tafel. Wat heb je namelijk nodig? Een ouderwets wafelijzer, ja echt!

Een volle haardos in slechts drie minuten!

Hoe ga je te werk?Allereerst verdeel je je haar in twee secties, het bovenste deel zet je vast met een grote speld. Vervolgens zet je de tang in de lokken er nét onder. Maar let op, die doe je alleen aan de kruin. Wat is dan de truc? “Als je de bovenste lokken (waar je het wafelijzer niet in gezet hebt) weer lekker laat hangen, dan ziet niemand nog dat je gewafeld haar hebt, maar heb je wel meteen héél veel extra volume. En meer dan drie minuten ben je er niet aan kwijt", verklapt één van de beste Britse kappers Adam Reed.