Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nieuwe Nouveau met Froukje de Both ligt nú in de winkel!

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de nieuwe editie van Nouveau en bij deze presenteren we het nieuwe nummer met trots. Lees snel wat je allemaal in deze editie kunt verwachten.

froukje

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de nieuwe editie van Nouveau en bij deze presenteren we het nieuwe nummer met niemand minder dan Froukje de Both op de cover. Lees snel wat je allemaal in deze editie kunt verwachten!

Coverstory

Jezelf succesvol veranderen na je vijftigste, televisiepresentatrice Froukje de Both (51) deed het. Ze gooide het roer om en volgde een opleiding tot coach. Naast haar tv-werk heeft ze nu een goedlopende praktijk, waarin ze mensen op weg helpt die ook iets aan hun leven willen veranderen.

Beauty

Leco van Zadelhoff bewondert Froukje de Both om haar zelfbewustzijn. Met zijn signature look onderstreept hij haar kracht. ‘Als ik Froukje zie, moet ik meteen denken aan Jennifer Aniston. Ze heeft diezelfde sterke en tegelijk zachte uitstraling. De ageless look van Aniston was daarom mijn inspiratiebron bij deze shoot.’

Psyche

De Vlaamse radiopresentatrice Maite Goossens werd gek van dat kritische stemmetje in haar hoofd dat haar geen moment rust gunde. Samen met psycho- en cognitief gedragstherapeut Wilfried van Craen wist ze het uiteindelijk te temmen. 'Negatieve gedachten mogen er zijn. Je moet ze alleen niet geloven.' Zo krijg je weer rust in je hoofd.

Dubbelinterview

Zij gaf les, hij was haar leerling. Uiteindelijk ontsteeg de relatie van RaymondKluunvan de Klundert en Anne de Jong het klaslokaal en bloeide deze uit tot een liefde gebaseerd op verbinding en verdieping. Kluun: ‘De inspiratie die ze me geeft, vind ik woest aantrekkelijk.’

Je kunt de nieuwe Nouveau nu in de winkel kopen. Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.

Openhartig

Het is voor Bianca (54) een uitgemaakte zaak: haar partner Alex is een van de vele mannen die zich op hun werk hebben misdragen tegenover hun vrouwelijke collega’s. Maar haar vriendinnen willen er niets van horen.

Mode, beauty en lifestyle

  • ‘Vroeger was textiel een prachtig ambacht, tegenwoordig is het een wegwerpindustrie.’ Met de honderd procent circulaire kledinglijn Loop.a life en grondstoffenfabriek Bright.fiber Textiles laat Ellen Mensink zien dat het anders kan.
  • Cultuuragenda: met de mooiste films, boeken, muziek, theatervoorstellngen & exposities
  • Marina Abramović, de grote pionier van de performancekunst, houdt ook van glamour en drama. het maakt haar tot een van de fascinerendste figuren in de wereld van de hedendaagse kunst.