Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nieuwe extra dikke Nouveau met Jette van der Meij ligt nu in de winkel!

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de nieuwe editie van Nouveau en bij deze presenteren we het nieuwe extra dikke nummer met trots. Lees snel wat je allemaal in deze editie kunt verwachten.

jette

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de nieuwe editie van Nouveau en bij deze presenteren we het nieuwe nummer met niemand minder dan Jette van der Meij op de cover. Lees snel wat je allemaal in deze extra dikke editie kunt verwachten!

Coverstory

Ze staat al tientallen jaren in de spotlights, als zangeres en als actrice, onder andere in Nederlands langstlopende soap, GTST. Toch draait het bij Jette van der Meij (69) om alles behalve roem en buitenkant.

Beauty

Een sterke make-up en natuurlijk lang haar. Zodra hij haar zag, wist Leco welke look Jette van der Meij (69) perfect zou passen. Leco geeft een aantal tips voor de rijpere huid.

Psyche

Coaches, er wordt soms wat lacherig over gedaan. Maar als je in een relatie- of werkimpasse zit, kun je er zeker wat aan hebben. Met deze tips vind jij de perfecte coach.

Dubbelinterview

Ruim dertig jaar geleden ontmoetten ze elkaar. Als magneten trokken Nelli Cooman en Ronald Rosier naar elkaar toe. Nelli: ‘Toch duurde het nog negen maanden voordat we elkaar – per ongeluk! – kusten.'

Je kunt de nieuwe Nouveau nu in de winkel kopen. Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.

Powervrouw

Dankzij hitserie Zussen gaat het actrice Fockeline Ouwerkerk professioneel voor de wind. Privé bevindt ze zich juist in rustig vaarwater. Het perfectionisme is overwonnen, de tropenjaren met kleine kinderen zijn achter de rug en de relatie met partner Joeri is sterker dan ooit. Fockeline: ‘We zijn geen opgevers.’

Openhartig

Na een aantal veelbelovende dates krijgt Esmee (56) van Bram te horen dat hij een relatie met haar niet ziet zitten. Deze boodschap vindt ze onverteerbaar.

Mode, lifestyle en cultuur

  • Regelrechte leugentjes vinden we niet zo fraai. Daarom noemen we ze liever 'leugen-tjés, die verdraaide waarheden die ons soms zo goed van pas komen - om bestwil dus. Journalist Cisca Dresselhuys deed onderzoek in het schermgebied tussen leugen en waarheid.
  • Al jarenlang is Hollywood een bron van modische inspiratie. Zo ook deze zomer. Ga jij voor de gouden godinnenlook van Marilyn Monroe, het Franse rococo-aanzien van Jada Pinkett Smith of laat je je door Louise Brooks meenemen naar de roaring twenties?
  • Zo sudder je krap vijfentwintig jaar in de luwte van de troon, zo behoor je tot de bekendste gezichten van de Britse koninklijke familie. Het overkwam Edward en Sophie, de hertog en hertogin van Edinburgh.
  • Open zijn over seks, gewoon zeggen wat je lekker vindt en daar ook naar handelen. Het zou anno 2024 de normaalste zaak van de wereld moeten zijn, maar we laten we ons in bed nog steeds vaak belemmeren door schaamte. Waar komt dat kritische stemmetje vandaan? En hoe bevrijden we ons ervan.
  • Thailand heeft het allemaal: warme gastvrijheid, tropische stranden, weelderige jungles, prachtige tempels, levendige steden, ontspannende wellness, heerlijk eten én elegante resorts. Dankzij de diversiteit zul je al snel verliefd worden op ‘het land van de glimlach’. Nouveau geeft 5 fijne tips.