WinterWonderfeel op Landgoed Zonnestraal

Door Ella Vermeulen
WinterWonderfeel op Landgoed Zonnestraal

Hartverwarmende muziek én winterverhalen.

Gedreven door het succes van Wonderfeel (het grootste buitenfestival voor klassieke muziek), komt dit zomerevent nu met een winterse primeur op Landgoed Zonnestraal in Hilversum.

WinterWonderfeel is een voorstelling van zo’n 75 minuten vol hartverwarmende muziek en winterverhalen in de sfeervolle, verwarmde spiegeltent Salon Perdu.

Lucas De Man is de gastheer en verteller. Tal van musici en andere artiesten passeren de revue, onder meer Cappella Amsterdam, het Bruckner Quartet, dichter Ingmar Heytze, violisten Lisa Jacobs en Noa Wildschut, mezzosopraan Karin Strobos, singer-songwriters Eva van Manen en Sabrina Starke en aerial dance-ensemble Bencha Theater.

Na afloop wordt buiten het vuur opgestookt en kan er, al dan niet met een glas glühwein in de hand, worden meegezongen met de winterse kampvuurklassiekers van De Meezingbende.

WinterWonderfeel op Landgoed Zonnestraal

"WinterWonderfeel is een plek om samen te komen in een periode waarin iedereen op zoek is naar warmte," zegt festivaldirecteur Tamar Brüggemann. "Met ruimte voor nieuwe rituelen en tegelijkertijd dat ouderwetse midwintergevoel."

Winter Wonderfeel wordt gehouden op 17, 18 en 19 december op Landgoed Zonnestraal (ooit een sanatorium, prachtige moderne architectuur) in Hilversum. Tickets 31 euro, je kunt ook een loge-arrangement boeken of bij je ticket een dinerbuffet kopen.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in